Vill du att Thomas Di Leva ska komma och föreläsa?

Skicka din förfrågan och dina kontaktuppgifter nedan

Klicka här för kontakt och förfrågan

Thomas Di Leva är en av Sveriges mest kända svenskar. Det finns få andra ”berömdheter” som snabbt blir lika igenkända var de än råkar befinna sig på kartan mellan Ystad och Haparanda – och oavsett om betraktaren eller lyssnaren är kvinna eller man, vuxen eller barn, tonåring eller pensionär... så är mötet med Thomas Di Leva alltid inspirerande, utvecklande och berörande.

Vid sidan av sin långa artist-karriär ger Thomas även sedan 20 år tillbaka kurser i meditation och personlig utveckling samt håller föredrag för skolor, föreningar, organisationer och företag.

Thomas är en av landets mest uppskattade föreläsare. Oavsett tema och inriktning så är inspiration och motivation alltid huvudingredienserna tillsammans med en stor portion humor. Thomas skapar positiva förändringar och resultat för företag och organisationer och han hjälper även enskilda klienter med att effektivt och glädjefyllt nå ökad personlig framgång och livskvalitet.

Thomas levererar alltid en total närvaro och en stark och innehållsrik upplevelse till sin publik, som inte lämnar någon oberörd.

 

Ett otroligt uppskattat inslag i Thomas föredrag och workshops är när han tar fram sin gitarr och sjunger några av alla sina välkända hits. Då är allsångsfaktorn hög!

En styrka hos Thomas Di Leva är att han ända sedan starten har lyckats hålla huvudet högt och följa sitt hjärta, utan att göra avkall på sin lika unika som omisskännliga personlighet och vision.
När han efter sitt stora genombrott blev utsatt för både trakasserier och stenkastning på scenen under sina uppträdanden, har han själv sagt att:

”det var då jag lärde mig att dansa”.

I sina föredrag arbetar Thomas just så - med att vända motgång till framgång och att förvandla våra svagheter till stora tillgångar.

THOMAS DI LEVA FÖRELÄSER BLAND ANNAT I FÖLJANDE ÄMNE:

Thomas skräddarsyr även seminarier och föreläsningar efter önskemål och behov.

LEV LYCKLIG OCH FRI MED THOMAS DI LEVA

* Varför gör vi som vi gör om det ändå inte gör oss fria och lyckliga?

* Hur kan man nå sina mål och förverkliga sina drömmar? Är alla våra drömmar och mål till för att förverkligas?

* Konsten att lyssna på sin omgivning men inte tappa kontakt med sitt eget hjärta.

* Att våga må dåligt kan vara första steget till lycka och frihet.

* Det du tänker och känner blir din verklighet.

* Hur kan man utveckla sin kärlek för att bli mer lycklig och fri.

* Några enkla steg till lycka och frihet.

 

Leder meditation på Bollnäs Ess 2018. Foto: Pontus Orre

RÖSTER OM THOMAS FÖRELÄSNINGAR

Thomas var på vår kick off i augusti. Det var mycket uppskattat. Hans förmåga att blanda allvar och humor är välgörande. Hans spontanitet och lekfullhet smittar av sig och gör att även vi i publiken blev mer frigjorda.
Han är inte rädd för de stora andliga frågorna som vi har ett stort behov av att få ventilera i vårt sekulariserade samhälle. Och så sjunger och spelar han sina sånger. Fantastiskt lyckat.
Thomas, du är en rymdblomma och vi är alla del i samma enhet.

Bertil Wosk
Bertil Wosk VD och grundare av Holistic

Personligt bemötande, professionell hantering av förfrågan och dessutom en trevlig och tydlig kommunikation hela vägen.
Samarbetet med Thomas Di Leva har fungerat utmärkt från första kontakt till hans medverkan under konventhelgen.
Jag vill varmt rekommendera andra arrangörer att bjuda in Thomas.

Anna Hammarström
Anna Hammarström Konventansvarig Bollnäs Ess, hälsokonvent

Thomas Di Leva has the unique ability to help others transform complexity and confusion into simplicity and purposeful direction. Beyond having this wonderful gift, Thomas is devoted to helping people awaken to their fullest potential in all dimensions of life. In terms of personal and spiritual development, Thomas has been a tremendous inspiration and guiding light. Thank you, Thomas!

Gary Guttenberg
Gary Guttenberg International Business Lawyer and Business Developer

Jag kontaktade Thomas Di Leva genom hans agent och Thomas visade direkt stort intresse för vårt företag och våra behov, Thomas och jag hade mycket kontakt via e-mail och telefon innan vi hade vår kick off, så han var väl förberedd när han kom till oss.
Thomas var väldigt mån om att leverera kvalité.
Mitt mål med val av föredragshållare var, dels kändisskapet som lockar fler och skapar nyfikenhet, dels någon som filosofiskt kan tränga längre in hos människor än bara en rolig gubbe/gumma, kombinationen föredrag, några låtar och avslutningsvis en grupp-meditation var  för oss en väldigt bra kombination.
Att sedan Thomas har en sund livsåskådning och är en väldigt sympatiskt person ramade in vår kick off till en fantastiskt bra dag för vår personal.

Johan Boberg
Johan Boberg VD Edita Boberg AB