Välkomna till min sida med tips och resurser. Den innehåller saker jag gillar och rekommenderar inom alla områden i livet och fylls på och förändras vartefter.

En del tips och rekommendationer här är gratis och en del kostar pengar. Jag hoppas det finns massor av inspiration för alla och envar.

shadow-ornament

http://www.sofiedileva.com

Min frus blogg. Här skriver hon varmt och klokt om allt mellan himmel och jord. Tänkvärt, upplysande och roligt.

 

http://www.dileva.info/

Här kan du hitta alla olika Di Leva sidor på internet och klicka dig ut via direktlänk.

 

http://sprend.com/

Det här en bra sida om du vill skicka musik, filmer och andra stora digitala filer till dina vänner. Du kan skicka upp till 2 GB gratis.


 http://www.numerologist.com

Numerologi är både intressant och spännande. Här kan du få en fri numerologi analys på ditt namn och dess betydelse och ditt livs öde.

 

http://www.yogagururamdev.com/

Yogi Ramdevs hemsida är en bra resurs för dig som är inne på yoga. Han lär ut Hatha Yoga till miljontals människor världen över.

 

http://www.huffingtonpost.com/

Huffington Post är en bra nyhets sajt. De är ofta först med intressanta artiklar som senare plockas upp i svenska medier.


http://www.superiorsingingmethod.com/

Många frågar mig om sånglektioner. Här är en jättebra sångkurs med en väldigt duktig sånglärare som jag hittade online.

 

http://www.ufosightingsdaily.com/

Ufo Sightings Daily är en intressant ufologi-nyhets sida där de rapporterar dagligen om nya ufo sightings och ufo bevis. De har ett stort och intressant arkiv.

 

http://www.oprah.com/

Oprah Winfreys hemsida... Behöver jag säga något mer 🙂

 

http://reiki-store.com/

Här är en bra videokurs i reiki healing. Där man blir både reiki healer och reiki lärare. Jag minns när jag själv fick reiki certifikat i slutet av åttiotalet...

 

SHREEM