Välkommen Hem Till MigHej och Välkommen hem till mig!

Det här är min svenska blog. Jag har en engelsk också: www.thomasdileva.com (Personal Development To Unleash Your Highest Power).

Men det är här du kan läsa på svenska om vad jag har för mig just nu. Vad jag har för tankar och funderingar.

Vilka konserter och ny musik som jag har på gång… Och mycket mycket mera 🙂

Jag vill också höra vad just du tänker på och funderar över, så du är alltid välkommen att kommentera här. Alla kommentarer kommer att godkännas först,
 p.g.a all spam och det tråkiga näthat klimatet som dessvärre existerar omkring oss alla. Jag tycker att alla som har hemsidor ska mota sånt vid dörren utan pardon. Det skapar en friare värld och inte tvärtom… Mer om detta i ett framtida blogginlägg.
Den här bloggen är tänkt som en fristad för kärlekens kreativa kraft, och sanningens eviga hjärta. I dagens alltmer mediafixerade värld så är det i mina ögon brist på det fria ordet. Speciellt inom de stora medierna som radio, tv och tidningar, som blir mer och mer centralstyrda ofria och lika varandra för varje dag som går.
Just därför är internet med alla dess möjligheter: bloggar, sociala nätverk, personlig utveckling, global andlighet, näthandel med mera hoppets blomma i vår tid.
Så återigen varmt välkomna hem till mig internet. Låt sändningen börja!

Rymdkram*

Thomas